BUDAPEST, IX. KERÜLET HALLER UTCA 11.

Legyen zöld otthonod Budapest megújuló negyedében!

Közeli zöldövezet és belső kert, tömegközlekedési csomópont, megfelelő méretű és elosztású fényes lakások,
geotermikus energia és minimális rezsi

A kivitelezés folyamatosan zajlik!

A tervezési- és engedélyezési folyamatok után a kivitelezés is folyamatosan zajlik az IX. kerületben. Szeretettel várjuk a Haller utca 11-ben, hogy Ön is megnézhesse a helyszínt, ahol új lakása épül.

neked

OTTHON

» mi lakásokat építünk

Az első lakás meghatározó egy ember életében. Innen indul a saját története. Itt szeret bele élete szerelmébe, itt kezdi a felnőtt életét. Egy család számára az az otthon a legfontosabb, ahová első gyermeküket várják. Mi nem csupán ingatlanfejlesztők vagyunk. Hanem otthonok építői. Örömmel építjük, hogy öröm legyen benne élni.

Zöld ingatlanok – mindenkinek

Ingatlanjainkat az innováció filozófiáját szem előtt tartva fejlesztjük és kezeljük. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek velünk az együttműködésünk során. Szakképzett és tapasztalt tanácsadók biztosítják, hogy jövőbeli partnereink a lehető legpontosabb információkat kaphassák az általunk kínált ingatlanokról.

  Több mint 20 éves tapasztalat

  • Az egyéni megoldások jelentik a sikeres együttműködést.
  • Több évtizedes bérbeadási tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk.
  • Budapesten egyedülállóként építjük a geotermikus rendszerrel ellátott zöld otthonokat.

  neked

  MINIMÁLIS REZSI

  » környezettudatos energia

  Új otthonodban a geotermikus energiának köszönhetően a
  lehető legalacsonyabb rezsiköltséged mellett biztos lehetsz abban is, hogy körenyeztbarát energiával fűtesz. Így őrizzük meg együtt a bolygónkat gyermekeinknek.

  100% környezetbarát

  Lakóparkunkban kiemelt szerep jut az otthonokban online is nyomon követhető, környezettudatos, geotermikus energiafelhasználásnak.

  Minimális rezsi

  A geotermikus fűtés számos előnnyel rendelkezik, ezek közül a legfontosabbak a zöld felhasználás, a kiemelkedő hatékonyság, az üzemeltetés alacsony költsége, és a változatos felhasználási lehetőségek.

  • megújulóenergia-koncepció
  • elektromosautó-töltőállomás
  • alacsony energiafelhasználás

  Tudj meg többet a geotermikus energiáról!

  Az e-mail címed megadásával töltsd le a dokumentumot, amiben minden hasznos információt megtalálsz a geotermikus energiával kapcsolatban!

  neked

  FÉNY

  » 262 saját teraszos lakás

  Az otthon legfontosabb alkotóelem a fény. A fény, ami energiával tölt fel, ami színessé teszi a legeldugottabb zugot is, ami melegséggel tölt fel. Olvasni, tanulni, játszani – és ébredni is a természetes fényben a legjobb.

  66 különböző lakástípus

  Válaszd ki a neked legjobban megfelelő elrendezésű lakést, hogy otthonos környezetben élhess. A 66 féle alaprajz közül biztosan megtalálod az életstílusodnak és a családod méretének megfelelőt.

  Máshol legyen a fal? Nem akarsz ajtót? Semmi gond! Szabd személyre az otthonod még az építés előtt!  

   

  A személyre szabásnak, a tervezői munkának, és az esetleg pluszban építendő elemeknek minimális költsége lehet, de az egész lakás árát nem emeli meg jelentősen. Kollégánk szívesen segít a kalkulációban.

  Kérj ajánlatot képviselőnktől most, és elküldi neked a 66 féle alaprajzot is, hogy választhass közülük!

  Töltse le a tervrajzokat és az árlistát!

  A tervrajzok és az árlista letöltéséhez kérjük, adja meg e-mail címét!

  neked

  ESÉLY

  » rugalmas finanszírozás

  Minden élethelyzet más, azonban minden helyzetben jól jönnek a kedvező állami támaogatású finanszírozási konstrukciók.  CSOK, babaváró hitel, 5%-os ÁFA és kedvező banki hitelek segítik az otthonteremtést. Mi pedig rugalmas fizetési ütemezéssel támogatjuk a döntésedet.

  Kérd személyes konzultációnkat, hogy pontosan megismerd, milyen lehetőségeid vannak, hogy maximalizálhasd a támogatási formákból elérhető kedvezményeket.

  Rugalmas finanszírozás

  Törekszünk rá, hogy mindenki számára elérhető legyen az új lakás finanszírozása, ezért a vételárat több részletben fizetheted, a készültségi szintnek megfelelően:

  1. 20% szerződéskötéskor
  2. fennmaradó 80% átadáskor

  Vedd igénybe az állami támogatásokat

  Segítünk, hogy a lehető legtöbb támogatást megkaphasd, pl. egy gyerek esetén is.
  Kollégánk felkészülten vár Titeket az aktuális lehetőségekkel.

  CSOK

  • Vissza nem térítendő
  • 600.000 – 10.000.000 Ft között
  • Cél: önrész a banki hitelhez
  • Feltétel: gyermekek száma, kora, lakás mérete

  BABAVÁRÓ HITEL

  •  Szabadon felhasználható hitel ingatlan fedezet nélkül és kamatmentesen tőkelengedés
  • 3 gyermek után 10.000.000 Ft
  • Cél: önrész a banki hitelhez
  • Feltétel: gyermekvállalás, házasságkötés

  Új otthon program

  • 0%-os kamatú lakáshitel
  • 10 éves futamidő
  • Cél: lakáshitel mellé
  • Feltétel: új energiatakarékos „zöld” ingatlan vásárlása

  Illetékmentesség

  • CSOK-kal vásárolt új építésű ingatlanok 4%-os illeték elengedése 2021.01.01-től

  5%-OS ÁFA

  • 2021.01.01-től
  • Feltétel: új építésű ingatlan

  5%-os ÁFA visszaigénylése

  •  2021.01.01-től
  • Feltétel: CSOK-kal vásárolt új ingatlan

  ZÖLD OTTHON PROGRAM

  • Fix, legfeljebb 2,5% kamatozású lakáshitel
  • Akár 25 éves futamidő
  • Maximum 70.000.000 Ft
  • Feltétele: legalább BB energetikai besorolású lakás

  neked

  MOBILITÁS

  » városközponti fejlesztés

  Mennyi idő alatt jutsz el az egyetemre, munkába vagy érsz el minden számodra fontos szolgáltatást? A Haller11 lakópark Budapest megújuló övezetében, a XI. kerületben épül. Az otthonodból minden szinte csak néhány lépésre vár. Bringával közlekednél? El fog férni új otthonodban.

  Fejlődő Budapest - megújuló városrészek

  A Haller utca Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb utcája. Kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

  Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található több felsőoktatási intézmény: a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE.

  A közeli Népliget és a Duna-part kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

  Új otthonod a megújuló, egyre több szolgáltatást és élményt nyújtó, kiváló területi adottságokkal rendelkező övezetben lehet.

  MEGNYERT IDŐ 

  » 188 darab teremgarázs

  Nem kell 20 percen keresztül parkolóhelyet keresned, a saját parkolóhelyed vár az otthonod alatti teremgarázsban, ahol biztonságban is tudhatod az autódat.

  Válts zöldre!

  Elektromos járművedet gond nélkül feltöltheted a parkolóhelyén. Többféle szabványnak megfelelő töltőállomások várnak, hogy szabadon választhasd a környezetbarát mobilitást.

  neked

  KÉNYELEM

  » okos otthon rendszer

  Az otthonod biztonságáról akkor is gondoskodni tudsz, ha éppen úton vagy. Okos otthon rendszerünk kénylemessé és biztonságossá teszi a mindennapokat. Vezérelj mindent a telefonod segítségével!

  Digitális biztonság

  Az okos biztonsági rendszer (Smart Home Security System) az egész lakópark biztonságát szolgálja. Az egyes lakások egyedi megfigyelését a benne élők számára teszi lehetővé.

  A lakópark bejáratai és közös területei 24/7 állandó megfigyelés alatt állnak. A belépést digitális azonosító segíti. Így csak azok léphetnek be a társasházba, akik ott élnek. A vendégeket a video-kaputelefon segítségével lehet azonosítani.

  A mobilról is elérhető saját otthoni megfigyelő rendszer segít, ha nem vagy otthon. 

  neked

  GYERMEK JÖVŐJE

  » hosszú távú befektetés

  A legjobb befeketetés ha gyermekeinkre, unokáinkra fordítjuk az időnket és energiánkat. A Haller11 lakópark sok szülő és nagyszülő számára jelent egyet a gyermekük vagy unokájuk biztos életkezdésével. 262 lakásos társasházunk értékőrző befektetés, akkor is, ha a gyermek csak néhány év múlva használja ki előnyeit. Kérjen személyes tanácsadást, hogy milyen típusú ingatlant érdemes választania az új generáció számára!

  Az ingatlan értéktartó befektetés

  MNB: A fővárosban 2014 évelejétől kezdődően – amikor fordulatot vett a hazai lakáspiac – összesen csaknem 193 százalékkal drágultak a lakóingatlanok nominálisan, vagyis közel megháromszorozódott az értékük.

  KSH: Az új lakások árszintje elérte a 2015. évi bázis 166%-át. Az új lakások éves szinten 11%-os áremelkedése 2019-ben kissé elmaradt a megelőző évekétől.

  CONCORDE: Az eurózóna 2012-es válságát követően Olaszország kivételével minden uniós országban emelkedtek az árak. Ezen belül, viszont nagy volt a szórás az árváltozás mértékét illetően. 2013-as mélypontjukhoz képest az EU 28 tagállamában, illetve az eurózónában átlagosan 22%, illetve 20%-kal nőttek a lakásárak, ami lényegesen elmarad a magyar lakásárindex emelkedésétől. Az elmúlt gazdasági ciklusban, de különösen 2014 elejétől lényegesen jobban drágultak a magyar ingatlanok, mint az európai átlag.

  Szakértőnk örömmel segít kiválasztani a legmegfelelőbb ingatlant.

  Tömösváry Zsigmond várja hívását: +36 70 322 6611

  neked

  HOME
  OFFICE

  » jól kihasznált terek

  Stílusodnak, ízlésednek megfelelően kialakíthatodi azt az inspiráló teret, amelyben szívesen töltöd munkával az idődet! 

  A Ha11er lakásai lehetővé teszik, hogy olyan sarkot alakíts ki magadnak , ahol kizárólag a munkádra tudsz koncentrálni.  A rendezett környezet segít abban is, hogy kizárd azokat a tényezőket, amelyek elvonhatják a figyelmedet a munkáról.

  Kreatív alkotótér otthonodban

   Mindenhol jó, de legjobb otthon!

  A munka sokkal könnyebben és hatékonyabban megy egy olyan környezetben, ami a mi stílusunkra, egyéniségünkre, igényeinkre és életvitelünkre lett szabva. Ez a biztonságos és zavartalan légkör teszi lehetővé az otthoni munka hatékonyságát.

   Az otthoni munkavégzésnek számos előnye van: időtakarékosság, reggeli csúcsforgalom elkerülése, a kapkodós készülődés megszűnése. Ezzel szemben van néhány negatív velejárója is:  ha egész nap otthonról végzed a napi teendőid, akkor nagyon könnyen át eshetsz a ló túl oldalára és könnyebb pizsamában találhatod magad egész nap.

  Viszont ha van egy jól felszerelt, kizárólag csak a munkavégzésre kialakított sarkod vagy szobád, akkor könnyebben veszed rá magad a munkára is!

  Hogyan állítsd össze az otthoni irodád?

  Összeállítottunk egy dokumentumot, aminek segítségével a leghatékonyabban tudod kialakítani az otthoni munkatered. A letöltéshez kérjük, add meg az e-mail címed!

  neked

  LEVEGŐ

  » belső közösségi kert

  Szükségünk van arra, hogy legyen tér, amiben mozoghatunk, egy pad, ahova leülhetünk, egy ösvény, amin sétálhatunk, egy menedék, ahová elbújhatunk, egy flaszter, ahová a gyerek ugróiskolát rajzolhat krétával, egy lélegzetvételnyi szabadság még ha be is vagyunk zárva. Ezért építünk közösségi parkot a Haller11 szívébe. 

  Kapcsolat

  Értékesítési iroda:
  1096 Budapest, Haller utca 11.

  Tel.: +36 70 322 6611