neked

GYERMEK JÖVŐJE

» hosszú távú befektetés

A legjobb befeketetés ha gyermekeinkre, unokáinkra fordítjuk az időnket és energiánkat. A Haller11 lakópark sok szülő és nagyszülő számára jelent egyet a gyermekük vagy unokájuk biztos életkezdésével. 255 lakásos társasházunk értékőrző befektetés, akkor is, ha a gyermek csak néhány év múlva használja ki előnyeit. Kérjen személyes tanácsadást, hogy milyen típusú ingatlant érdemes választania az új generáció számára!

Az ingatlan értéktartó befektetés

MNB: A fővárosban 2014 évelejétől kezdődően – amikor fordulatot vett a hazai lakáspiac – összesen csaknem 193 százalékkal drágultak a lakóingatlanok nominálisan, vagyis közel megháromszorozódott az értékük.

KSH: Az új lakások árszintje elérte a 2015. évi bázis 166%-át. Az új lakások éves szinten 11%-os áremelkedése 2019-ben kissé elmaradt a megelőző évekétől.

CONCORDE: Az eurózóna 2012-es válságát követően Olaszország kivételével minden uniós országban emelkedtek az árak. Ezen belül, viszont nagy volt a szórás az árváltozás mértékét illetően. 2013-as mélypontjukhoz képest az EU 28 tagállamában, illetve az eurózónában átlagosan 22%, illetve 20%-kal nőttek a lakásárak, ami lényegesen elmarad a magyar lakásárindex emelkedésétől. Az elmúlt gazdasági ciklusban, de különösen 2014 elejétől lényegesen jobban drágultak a magyar ingatlanok, mint az európai átlag.

Szakértőnk örömmel segít kiválasztani a legmegfelelőbb ingatlant.

Tömösváry Zsigmond várja hívását: +36 70 322 6611

Kiváló területi adottságok és közlekedés

A Haller utca Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb utcája. Kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE.

A közeli Népliget és a Duna-part kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

Az épület aljában kereskedelmi egységek biztosítják a mindennapos bevásárlás könnyedségét: szupermarket, drogéria és állateledel üzlet.

CÍM: BUDAPEST, XI. KERÜLET HALLER UTCA 11.

66 különböző lakástípus

Válasszák ki a legjobban megfelelő elrendezést, hogy otthonos környezetben élhessen gyermeke. A 66 féle alaprajz közül biztosan megtalálják az életstílusának megfelelőt.

Máshol legyen a fal? Nem akar ajtót? Semmi gond! Szabja személyre az otthonát még az építés előtt!

Kérjen ajánlatot képviselőnktől most, és elküldi a 66 féle alaprajzot is, hogy választhassanak közülük!

 

Tömösváry Zsigmond

értékesítési vezető
+36 70 322 6611
tomosvary.zsigmond@domino.alfagroup.hu

Több mint 20 éves tapasztalat

A HAller11 a több, mint 20 éves ingatlanüzemeltetési  háttérrel rendelkező osztrák Alfa Group nagyszabású beruházása Magyarországon. Hasonló projektjeink sikeresen épültek fel Berlinben és Bécsben.

Az Alfagroup Ingatlancsoport Magyarországon 1995 novemberében jött létre Immo-Contact Kft néven. Ekkor elsősorban épületek karbantartásával és felújításával foglalkozott. Napjainkra vállalatunk több, mint 86 000 m2-es alapterületű vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A sikeres beruházások hatására saját területeket vásároltunk Budapest több kerületében, ahol zöld otthonokat építünk.

Ingatlanjainkat az innováció filozófiáját szem előtt tartva fejlesztjük és kezeljük. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek velünk az együttműködésünk során. Szakképzett és tapasztalt tanácsadók biztosítják, hogy jövőbeli partnereink a lehető legpontosabb információkat kaphassák az általunk kínált ingatlanokról.

Tömösváry Zsigmond

értékesítési vezető
+36 70 322 6611
tomosvary.zsigmond@domino.alfagroup.hu

Kapcsolat

Értékesítési iroda:
1096 Budapest, Haller utca 11.

Tel.: +36 70 322 6611