Otthonalapítás az Államalapítás ünnepén

» Augusztus 20-tól egy héten át
ünnepelje velünk az otthonalapítást!

Ünnepekkor a család összegyűlik, hogy kellemes napokat, órákat töltsön együtt az otthon melegében. A együtt eltöltött idő talán még értékesebb lett a pandémia miatt mint eddig. Hamarosan elérkezik augusztus 20-a, azaz István király napja, államalapításunk ünnepe, mi pedig méltó módon szeretnénk ünnepelni.

Egy új ünnepet szeretnénk teremteni, mégpedig az Otthonalapításét. Egy önálló, saját otthon ugyanis fontos lépése a családalapításnak, illetve a család bővítésének. Mivel tudjuk, hogy milyen fontos része a családi ünnepeknek az ajándékozás, ezért szeretnénk megajándékozni Önt, ezzel is megkönnyítve az otthonalapítást.

Augusztus 20-tól egy héten át tartó Otthonalapítási Ünnepünk alkalmából az alábbi ajándékokkal készülünk:

• 3% kedvezmény

• Jogi tanácsadás

- ügyfeleink részére teljes körű és díjmentes hitelügyintézés

Ősszel bevezetésre kerül a 0%-os CSOK-hitel, amelyet azok tudnak igénybe venni, akik a CSOK mellett felveszik az MNB által októberben indítandó, legfeljebb 2,5%-os kamatozású zöld lakáshitelt is. Akár havi 10-20 ezer forintot spórolhatnak az energiahatékony új lakásba költöző családok a már létező 3%-os CSOK-hitelhez képest.

Kérjen visszahívást és ingyenes tanácsadást! Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan visszahívja!

Kiváló területi adottságok és közlekedés

A Haller utca Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb utcája. Kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE.

A közeli Népliget és a Duna-part kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

Az épület aljában kereskedelmi egységek biztosítják a mindennapos bevásárlás könnyedségét: szupermarket, drogéria és állateledel üzlet.

CÍM: BUDAPEST, XI. KERÜLET HALLER UTCA 11.

Kérje le azonnal ajánlatainkat! Töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat és máris küldjük a csomagot a levélfiókjába!

66 különböző lakástípus

Válaszd ki a neked legjobban megfelelő elrendezés, hogy otthonos környezetben élhess. A 66 féle alaprajz közül biztosan megtalálod az életstílusodnak és a családod méretének megfelelőt.

Máshol legyen a fal? Nem akarsz ajtót? Semmi gond! Szabd személyre az otthonod még az építés előtt!

Kérj ajánlatot képviselőnktől most, és elküldi neked a 66 féle alaprajzot is, hogy választhass közülük!

 

100% környezetbarát lakóhely

Lakóparkunkban kiemelt szerep jut az otthonokban online is nyomon követhető, környezettudatos, geotermikus energiafelhasználásnak.

A geotermikus fűtés számos előnnyel rendelkezik, ezek közül a legfontosabbak a zöld felhasználás, a kiemelkedő hatékonyság, az üzemeltetés alacsony költsége, és a változatos felhasználási lehetőségek.

  • megújulóenergia-koncepció
  • elektromosautó-töltőállomás
  • alacsony energiafelhasználás