neked

HOME
OFFICE

» jól kihasznált terek

Stílusodnak, ízlésednek megfelelően kialakíthatodi azt az inspiráló teret, amelyben szívesen töltöd munkával az idődet!
A Ha11er lakásai lehetővé teszik, hogy olyan sarkot alakíts ki magadnak , ahol kizárólag a munkádra tudsz koncentrálni.  A rendezett környezet segít abban is, hogy kizárd azokat a tényezőket, amelyek elvonhatják a figyelmedet a munkáról.

Kreatív alkotótér otthonodban

 Mindenhol jó, de legjobb otthon!

A munka sokkal könnyebben és hatékonyabban megy egy olyan környezetben, ami a mi stílusunkra, egyéniségünkre, igényeinkre és életvitelünkre lett szabva. Ez a biztonságos és zavartalan légkör teszi lehetővé az otthoni munka hatékonyságát.

 Az otthoni munkavégzésnek számos előnye van: időtakarékosság, reggeli csúcsforgalom elkerülése, a kapkodós készülődés megszűnése. Ezzel szemben van néhány negatív velejárója is:  ha egész nap otthonról végzed a napi teendőid, akkor nagyon könnyen át eshetsz a ló túl oldalára és könnyebb pizsamában találhatod magad egész nap.

Viszont ha van egy jól felszerelt, kizárólag csak a munkavégzésre kialakított sarkod vagy szobád, akkor könnyebben veszed rá magad a munkára is!

Hogyan állítsd össze az otthoni irodád?

Összeállítottunk egy dokumentumot, aminek segítségével a leghatékonyabban tudod kialakítani az otthoni munkatered. A letöltéshez kérjük, add meg az e-mail címed!

Kiváló területi adottságok és közlekedés

A Haller utca Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb utcája. Kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE.

A közeli Népliget és a Duna-part kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

Az épület aljában kereskedelmi egységek biztosítják a mindennapos bevásárlás könnyedségét: szupermarket, drogéria és állateledel üzlet.

CÍM: BUDAPEST, XI. KERÜLET HALLER UTCA 11.

66 különböző lakástípus

Válaszd ki a neked legjobban megfelelő elrendezésű lakést, hogy otthonos környezetben élhess. A 66 féle alaprajz közül biztosan megtalálod az életstílusodnak és a családod méretének megfelelőt.

Máshol legyen a fal? Nem akar ajtót? Semmi gond! Szabja személyre az otthonát még az építés előtt!

Kérjen ajánlatot képviselőnktől most, és elküldi a 66 féle alaprajzot is, hogy választhassanak közülük!

 

Tömösváry Zsigmond

értékesítési vezető
+36 70 322 6611
tomosvary.zsigmond@domino.alfagroup.hu

Több mint 20 éves tapasztalat

A HAller11 a több, mint 20 éves ingatlanüzemeltetési  háttérrel rendelkező osztrák Alfa Group nagyszabású beruházása Magyarországon. Hasonló projektjeink sikeresen épültek fel Berlinben és Bécsben.

Az Alfagroup Ingatlancsoport Magyarországon 1995 novemberében jött létre Immo-Contact Kft néven. Ekkor elsősorban épületek karbantartásával és felújításával foglalkozott. Napjainkra vállalatunk több, mint 86 000 m2-es alapterületű vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A sikeres beruházások hatására saját területeket vásároltunk Budapest több kerületében, ahol zöld otthonokat építünk.

Ingatlanjainkat az innováció filozófiáját szem előtt tartva fejlesztjük és kezeljük. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek velünk az együttműködésünk során. Szakképzett és tapasztalt tanácsadók biztosítják, hogy jövőbeli partnereink a lehető legpontosabb információkat kaphassák az általunk kínált ingatlanokról.

Tömösváry Zsigmond

értékesítési vezető
+36 70 322 6611
tomosvary.zsigmond@domino.alfagroup.hu

Kapcsolat

Értékesítési iroda:
1096 Budapest, Haller utca 11.

Tel.: +36 70 322 6611