Biztonságos lakóövezet családja számára

A legfontosabb a biztonság!

A Ha11er lakópark elsőszámú prioritása a biztonságos élettér kialakítása volt. A lakók kényelmét és biztonságát szolgálják a szintenként kialakított tároló helyiségek, a teremgarázs, ahol kerékpártároló is helyet kap. Az épület aljában kereskedelmi egységek biztosítják a mindennapos bevásárlás könnyedségét: szupermarket, drogéria és állateledel üzlet.

Elérhető lakásainkkal kapcsolatban érdeklődjön most!

+36 70 322 6611
tomosvary.zsigmond@domino-alfagroup.hu

A Ha11er számokban

Saját teraszos új lakás

Különböző lakástípus

Férőhelyes teremgarázs

Lokáció

Térképadatok
Térképadatok ©2020
TérképadatokTérképadatok ©2020
Térképadatok ©2020

A Haller utca Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb utcája. Gyalogosan megközelíthetőek kulturális és oktatási intézmények, a Szent István Kórház, a Ferencvárosi Művelődési Központ (FMK), a IX. kerületi önkormányzat több ügyfélszolgálata, a rendőrség és az NAV regionális irodája. A lokáció kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE. A közeli Népliget és a Duna-part pedig kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

A környék infrastruktúrájának jobb megismeréséhez nézd meg az alábbi Google-térképet!

A környék infrastruktúrájának alaposabb megismeréséhez nézd meg a mellékelt Google-térképet!

Kapcsolat

Értékesítési iroda:
1096 Budapest, Haller utca 11.

Tel.: +36 70 322 6611